Inapoi la categorie
  
  
 Poze Bauer P.V. 2013

Bauer P.V. 2013

Dragasani - Vin de masa


Petit Verdot este un soi foarte vechi si foarte rar ce poate fi gasit in zone cultivate cu mai cunoscutele soiuri Cabernet sau Merlot. Datorita caracterului sau distinct (aciditate ridicata, taninuri ferme si arome orientate catre condimente mai mult decat catre fruct) Petit Verdot este frecvent utilizat in cantitati mici pentru a condimenta cupajele de vinuri rosii. Petit Verdot este mult mai pretentios si mai dificil de ingrijit. Coacerea este foarte tarzie, facand dificila obtinerea unei recolte de struguri copti perfect in fiecare an.

Petit Verdot este un soi foarte vechi şi foarte rar ce poate fi găsit în zone cultivate cu mai cunoscutele soiuri Cabernet sau Merlot. Datorită caracterului sau distinct (aciditate ridicată, taninuri ferme şi arome orientate către condimente mai mult decât către fruct) Petit Verdot este frecvent utilizat în cantităţi mici pentru a condimenta cupajele de vinuri roşii. Credem cu tărie în potenţialul acestui soi în zona Drăgăşani -un mulaj al originii sale distincte şi drept urmare o potrivire perfectă cu filosofia noastră “creativitate naturală”.

Dar Petit Verdot este mult mai pretenţios şi mai dificil de îngrijit în comparaţie cu Cabernet Sauvignon de exemplu. Coacerea este foarte târzie, făcând dificilă obţinerea unei recolte de struguri copţi perfect în fiecare an. Acest lucru ne poate obliga să renunţăm total la recoltă într-un anumit an.

Sunt foarte puţine vinuri pure din Petit Verdot în lumea internaţională a vinului, ceea ce ne face şi mai mândri să oferim cel dintâi şi până acum singurul Petit Verdot din România.

Petit Verdot este un soi foarte vechi şi foarte rar ce poate fi găsit în zone cultivate cu mai cunoscutele soiuri Cabernet sau Merlot. Datorită caracterului sau distinct (aciditate ridicată, taninuri ferme şi arome orientate către condimente mai mult decât către fruct) Petit Verdot este frecvent utilizat în cantităţi mici pentru a condimenta cupajele de vinuri roşii. Credem cu tărie în potenţialul acestui soi în zona Drăgăşani -un mulaj al originii sale distincte şi drept urmare o potrivire perfectă cu filosofia noastră “creativitate naturală”.

Dar Petit Verdot este mult mai pretenţios şi mai dificil de îngrijit în comparaţie cu Cabernet Sauvignon de exemplu. Coacerea este foarte târzie, făcând dificilă obţinerea unei recolte de struguri copţi perfect în fiecare an. Acest lucru ne poate obliga să renunţăm total la recoltă într-un anumit an.

Sunt foarte puţine vinuri pure din Petit Verdot în lumea internaţională a vinului, ceea ce ne face şi mai mândri să oferim cel dintâi şi până acum singurul Petit Verdot din România.Petit Verdot este un soi foarte vechi şi foarte rar ce poate fi găsit în zone cultivate cu mai cunoscutele soiuri Cabernet sau Merlot. Datorită caracterului sau distinct (aciditate ridicată, taninuri ferme şi arome orientate către condimente mai mult decât către fruct) Petit Verdot este frecvent utilizat în cantităţi mici pentru a condimenta cupajele de vinuri roşii. Credem cu tărie în potenţialul acestui soi în zona Drăgăşani -un mulaj al originii sale distincte şi drept urmare o potrivire perfectă cu filosofia noastră “creativitate naturală”.

Dar Petit Verdot este mult mai pretenţios şi mai dificil de îngrijit în comparaţie cu Cabernet Sauvignon de exemplu. Coacerea este foarte târzie, făcând dificilă obţinerea unei recolte de struguri copţi perfect în fiecare an. Acest lucru ne poate obliga să renunţăm total la recoltă într-un anumit an.

Sunt foarte puţine vinuri pure din Petit Verdot în lumea internaţională a vinului, ceea ce ne face şi mai mândri să oferim cel dintâi şi până acum singurul Petit Verdot din România.

- See more at: http://cramabauer.ro/magazin/item.asp?id=119&name=Petit-Verdot-2013#sthash.U1Driw3M.dpuf

Petit Verdot este un soi foarte vechi şi foarte rar ce poate fi găsit în zone cultivate cu mai cunoscutele soiuri Cabernet sau Merlot. Datorită caracterului sau distinct (aciditate ridicată, taninuri ferme şi arome orientate către condimente mai mult decât către fruct) Petit Verdot este frecvent utilizat în cantităţi mici pentru a condimenta cupajele de vinuri roşii. Credem cu tărie în potenţialul acestui soi în zona Drăgăşani -un mulaj al originii sale distincte şi drept urmare o potrivire perfectă cu filosofia noastră “creativitate naturală”.

Dar Petit Verdot este mult mai pretenţios şi mai dificil de îngrijit în comparaţie cu Cabernet Sauvignon de exemplu. Coacerea este foarte târzie, făcând dificilă obţinerea unei recolte de struguri copţi perfect în fiecare an. Acest lucru ne poate obliga să renunţăm total la recoltă într-un anumit an.

Sunt foarte puţine vinuri pure din Petit Verdot în lumea internaţională a vinului, ceea ce ne face şi mai mândri să oferim cel dintâi şi până acum singurul Petit Verdot din România.

- See more at: http://cramabauer.ro/magazin/item.asp?id=119&name=Petit-Verdot-2013#sthash.U1Driw3M.dpuf

Petit Verdot este un soi foarte vechi şi foarte rar ce poate fi găsit în zone cultivate cu mai cunoscutele soiuri Cabernet sau Merlot. Datorită caracterului sau distinct (aciditate ridicată, taninuri ferme şi arome orientate către condimente mai mult decât către fruct) Petit Verdot este frecvent utilizat în cantităţi mici pentru a condimenta cupajele de vinuri roşii. Credem cu tărie în potenţialul acestui soi în zona Drăgăşani -un mulaj al originii sale distincte şi drept urmare o potrivire perfectă cu filosofia noastră “creativitate naturală”.

Dar Petit Verdot este mult mai pretenţios şi mai dificil de îngrijit în comparaţie cu Cabernet Sauvignon de exemplu. Coacerea este foarte târzie, făcând dificilă obţinerea unei recolte de struguri copţi perfect în fiecare an. Acest lucru ne poate obliga să renunţăm total la recoltă într-un anumit an.

Sunt foarte puţine vinuri pure din Petit Verdot în lumea internaţională a vinului, ceea ce ne face şi mai mândri să oferim cel dintâi şi până acum singurul Petit Verdot din România.

- See more at: http://cramabauer.ro/magazin/item.asp?id=119&name=Petit-Verdot-2013#sthash.U1Driw3M.dpufvvvvv

Tara: Romania

Regiune: Dragasani

Clasificare: Vin de masa

Soi struguri: Petit Verdot

Alcool: 13.5%

Volum: 75 cl

Asocieri culinare: carne de rata, vanat cu pene, paste

Pret: 90 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

produse originale

vinuri
exclusive

raport excelent calitate pret

 


  
  
  
  
Newsletter
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Cum comand
Politica de Cookies
Plata si livrare
Cosul meu
Livrare si retururi
Cum platesc
Club Vinorama
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
Solutionarea litigiilor
Despre ratinguri
Evenimente
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Contacteaza-ne
Str. COPILULUI nr.6-12 , Domenii Residence Park, Sector 1, 012178 - BUCURESTI (VEZI HARTA)
0217942560

Scala Robert Parker, The Wine Advocat (WA sau RP)

96-100 Extraordinar, un reprezentat clasic al varietatii de struguri
90-95 Remarcabil, complexitate si caracter bine definite
80-89 Peste medie spre foarte bun, diferite grade de aroma
70-79 Mediu, putina distinctie cu exceptia faptului ca e un vin corpolent
60-69 Mediocru, se poate bea, dar contie deficiente notabile
50-59 Inacceptabil

Scala Jancis Robinson (scala JR)

20 Un vin cu adevarat de exceptie
19 Un vin excelent
18 Mai mult decat un vin foarte bun
17 Un vin foarte bun
16 Un vin bun, ce poate fi remarcat
15 Un vin mediu
14 Un vin mediocru
13 Un vin cu defecte, dezechilibrat
12 Un vin cu multe defecte, complet dezechilibrat

Scala Wine Spectator (WS)

95-100 Classic, un vin extraordinar
90-94 Remarcabil, un vin cu stil si caracter superior
85-89 Foarte bun, un vin cu calitati speciale
80-84 Bun, un vin solid, bine facut
75-79 Mediocru, un vin baubil dar care ar putea avea mici vicii
50-74 Nu se recomanda

Scala Vinous by Antonio Galloni (scala Vinous)

96-100 Exceptional, un vin profund, un clasic pentru soi
90-95 Remarcabil, un vin cu personalitate
85-89 Excelent, un vin cu caracter, foarte apreciat
80-84 Mediu
75-79 Sub medie
sub 75 Nu va irositi timpul

Scala Wine Enthusiast (WE)

98-100 Clasic, un reprezentant al soiului
94-97 Superb, unul dintre cele mai bune vinuri
90-93 Excelent, extrem de bine structurat
87-89 Foarte bun
83-86 Bun, potrivit pentru consumul de zi cu zi
80-84 Acceptabil

Scala Stephen Tanzer, International Wine Celler (ST)

95-100 Extraordinar
90-94 Remarcabil
85-89 Foarte bun spre excelent.
80-84 Bun
75-79 Mediocru
70-74 Sub medie
sub 70 De evitat

Scala James Suckling (JS)

95-100 Must have, trebuie achizitionat
90-94 Impresionant, o achizitie remarcabila
85-89 Merita sa fie cumparat
sub 85 Nu cheltuiti banii pe un astfel de vin

Vinorama, vin alb, vin rosu, vin rose

Vinuri premiate, vinuri de colectie